Talán nem szokás szerdán a nyomtatott médiát szemlézni, de hozzánk csak ma érkezett a minőségi sajtó. Így sajnos már csak néhány nap van, hogy mérlegeljem, melyik akciós ajánlatból mire vanszükségem(!), de hát YOLO, és mindenhova benézek majd!!! Hála a három függetlennek megmaradt INGYENES országos print kiadványnak, azért van egy egész jó kiindulási alapom. Előre is köszönöm, Lidl, Tesco és Aldi!

Kezdjük is a lidlivel, aminek a méretes lapjai közül rögtön kiugrik egy különszám. HOPPÁ! Ez bizony nagyon aktuális: a grillezésről szól, ami tök jó, mert én is grillezni akarok a hétvégén. Kár, hogy kamu Charles Bronsonnal hirdetnek, egy olyan nagyágyú, mint a lidli csak megengedhetné magának az igazit...

Mindegy elhiszem nekik, hogy a cuccok jók, a marinádolt csirkeszárnyot felírhatjuk!

Az alap lidlikatalógus sok érdekességet nem rejt, de azért van gyöngyszem. Ez a Zottarella duplán scifis: ilyen neve csak egy hatvanas évekbeli űrhősnőnek lehet, és az is a fantasztikum világába tartozik, hogy 199 Ft(!!!) lehet a mozzarella! Le van írva úgyhogy én mégis hiszek benne!!!!

Advertisement

Na ezért is szeretem a németeket! Náluk még a családnak becsülete van, tudják kinek hol a helye. Kinek a grillnél ugye, és kinek az akciós VASALÓDESZKÁNÁL!

A kövi az aldi ajánlata: előjáróban csak annyit, hogy most is nagyon odabasznak!!! Rögtön egy dupla(!) zöldség-gyümölcs oldal, ami gyönyörűen van fotózva és a tördelő kiváló munkát végzett, már zabálnám is a sok salátát!!! És persze nagyon olcsó minden!

Advertisement

Azért a legnagyobb pofont mégis onnan kapjuk ahonnan nem várnánk: irodalom az aldinál!!! De még milyen! Rögtön itt a Trónok harca, de nem akarom elolvasni, amíg nem ment le a sorozat, mert az kurvajó! Azért be kéne raktározni belölle! Méltó párja egy egész Coelho-sorozat, őszintén nem tudom eldönteni melyiket válasszam :( Talán a Trónok harcát még majd leárazzák, de a Coelhora most kéne lecsapni!!

Advertisement

Hát ez egyszerűen csak SVÁG, megveszem az egész szettet!!!

Na jó, az aldi "Kurva anyját a szomszédoknak" sorozata szintet lépett, most már tudom mit csinálok egész nyáron!! Nyilván szombaton.

Advertisement

A tesco igazán összeszedhetné magát, lehet, hogy ez a formátum nem fog bejönni. MI a faszom méret ez? A5? Próbálom szokni, de kicsik a betűk, bár itt is szépek a fotók. Az a papír viszont botrányosan gagyi, már majdnem Magyar Nemzet... A kóla most olcsó, de ők is az irodalommal domborítanak a leginkább. Jól tudják, hogy szex szellsz, szóval Gyuri bácsi és a Niki orgiái biztos mennek majd mint az állat! Főleg ilyen áron!

Advertisement

Volt még egy Fejős Éva könyv is akcióban mellettük, de az nem volt benne a keretesben szóval a szerző neve ellenére szerintem abban nincs semmi szex, szóval a Fejős most felejtős...